Registration for the VDA 270 ILC 2018 now open

For the 8th time since 2004, Olfasense offers the Interlaboratory Comparison for the automobile guideline VDA 270 – Determination of the Odour Behaviour of Materials used in the Internal Fittings of Vehicles.

The measurements for the proficiency test need to be carried out between 12 – 23 November 2018. As in the past, this proficiency test is combined with training sets for the preparation of each participant. These enable the participant to reach and reinforce common understanding of the VDA 270 scale.

For further information, please send an email to qaqc@olfasense.com

Contact

  U kunt ook direct een offerte aanvragen. Hiervoor hebben wij uw VAT nummer en bedrijfsadres nodig. Voor een offerte op maat willen wij u vragen om een omschrijving van uw onderzoeksdoel.

  privacybeleid tonen

  Volg ons

  Geïnteresseerd in onze noseletter?

  Blijf op de hoogte in de wereld van geuren.

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  of volg ons op