Vacature gesloten

Job opening: Laboratorium medewerker / veldwerker voor geuronderzoek

environmental odour testing

Olfasense is expert op het gebied van geuronderzoek. In Nederland betreft dit met name het uitvoeren van geuremissieonderzoeken voor de industrie, bijvoorbeeld als onderdeel van een vergunningaanvraag, of ter controle van de voorschriften van een vergunning. Om ons team te versterken, mede ook voor internationale projecten, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:

Laboratorium medewerker / veldwerker voor geuronderzoek

 

Wat ga je doen:

Als labtechnicus zal je geuranalyses van de luchtmonsters uitvoeren. Als onderdeel hiervan help je ook met het organiseren van panelsessies (zorgen voor voldoende panelleden) en het testen van panelleden op geurgevoeligheid. Daarnaast ga je als veldtechnicus samen met collega’s op pad om luchtmetingen uit te voeren. Je verantwoordelijkheid voor het veldwerk ligt in het voorbereiden en uitvoeren van monsternames aan bijvoorbeeld schoorstenen en oppervlaktebronnen. De verzamelde gegevens werk je uit en bespreek je zo nodig met je collega’s. Ook het voorraadbeheer is jouw verantwoordelijkheid. Je moet er dus voor zorgen dat er altijd voldoende spullen zijn (zoals bijvoorbeeld monsterzakken en schone slangen) om op monstername te kunnen gaan.

Wie wij zoeken:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (minimaal niveau 4) met affiniteit voor techniek, veldwerk en productie processen;
  • Je bent praktisch en avontuurlijk ingesteld en je kan de kwaliteit van het product en ons bedrijf hoog houden;
  • Je spreekt redelijk Engels en kan goed omgaan met het office pakket;
  • Je kunt goed in teamverband werken, bent bereid om af en toe een geurproject in het buitenland uit te voeren en hebt dus zeker geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig.

De benodigde vakspecifieke kennis over het uitvoeren geuronderzoeken leer je intern.

Danielle Doorn (020 5206463) kan je aanvullende informatie geven over deze vacature. Indien je interesse hebt in deze functie ontvangen wij graag je sollicitatie en cv via nl@olfasense.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst

​The protection of your data is important to us! In our data privacy statement ​o​n https://www.olfasense.com/Privacy, we inform you​ about​ what personal data we process about you and for what purpose, ​​in accordance with Articles 13 and 14 of the EU General Data Protection Regulation (GDPR).

Contact

    U kunt ook direct een offerte aanvragen. Hiervoor hebben wij uw VAT nummer en bedrijfsadres nodig. Voor een offerte op maat willen wij u vragen om een omschrijving van uw onderzoeksdoel.

    privacybeleid tonen

    Volg ons

    Geïnteresseerd in onze noseletter?

    Blijf op de hoogte in de wereld van geuren.

    Inschrijven voor nieuwsbrief

    of volg ons op