Job opening: Adviseur Milieu

Contact
*
*
email icon +49 431 220 120
Submitted by Olfasense on Wed, 05/02/2018 - 08:33

Functieomschrijving

Ben jij iemand die houdt van een uitdaging? Die geniet van complexe vraagstukken? Goed kan omgaan met onze stakeholders (bedrijven, overheden, omwonenden)? Graag reist (ook naar het buitenland)? En heb je affiniteit met milieu en geur? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar een adviseur om ons team (vestiging Amsterdam) te versterken. De werkzaamheden zijn globaal als volgt:

  • Contact leggen en houden met klanten
  • Projectmanagement: bepalen van de onderzoeksopzet, overdragen naar het meetteam, rapporteren van de resultaten, zonodig advies uitbrengen naar de klant
  • Meedenken of initiëren van nieuwe ontwikkelingen

In je functie als adviseur geniet je de vrijheid om je werkdag zelf in te delen, je werkt op kantoor of bent bij de klant. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Een laptop en telefoon horen daar natuurlijk bij. Als je veel op pad bent, behoort een lease-auto ook tot de mogelijkheden.

De klanten bevinden zich in Nederland, maar ook daarbuiten. Het kan zo maar voorkomen dat je de ene dag naar Groningen rijdt op klantbezoek, en de volgende dag naar het Midden-Oosten vliegt om een klant daar te helpen met het oplossen van een geurprobleem.

Functie-eisen

Ervaren specialisten in ons vakgebied zijn zeldzaam, maar met een goed verstand kun je bij ons dat specialisme ook leren. Je hebt een HBO- of academische opleiding in een bètastudie en zeker affiniteit voor chemie. Ben je een starter, dan leiden we je graag op tot geurspecialist. Of ben je een ervaren consultant, dan ontmoeten we je ook graag!  

We verwachten initiatief, zelfwerkzaamheid en eigen verantwoordelijkheid van je. Verder heb je uiteraard teamgeest, uitstekende communicatieve en schrijfvaardigheden, een gezonde dosis commercieel gevoel, flexibiliteit en een praktische instelling. Goede beheersing van (ten minste) de Engelse taal is een vereiste. Ervaring met verspreidingsmodellen is een pré.

Bedrijfsprofiel

Olfasense is expert op het gebied van geuronderzoek. We helpen onze klanten bijvoorbeeld om geurproblemen op te lossen, of om nieuwe plannen te kunnen realiseren zonder dat dit leidt tot geuroverlast in de omgeving.

Olfasense is een platte organisatie met een prettige en open werksfeer, waarin de nadruk ligt op de inhoud en kwaliteit van het product. 

De salariëring wordt afgestemd op kennis en ervaring, inclusief deelname aan onze uitstekende pensioenregeling.

Anouk Snik – van den Burg (020 5206464) kan je nadere informatie geven over deze vacature. Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail (asnik@olfasense.com).